utorak, 4. siječnja 2011.

Pranjić ostao u Münchenu

Napokon je u Dohi sastav Bavaraca kompletan. U ponedjeljak navečer po lokalnom vremenu Nerlinger zajedno sa Luiz Gustavom su pristigli u pustinju emirata u Kataru. Ipak, Danijel Pranjić nije otputovao zbog prehlade, te će svoje treninge u narednim danima održavati na treninzima u Münchenu.


Također je u pokret krenula i Säbener ulica:

Iako se skoro pa kompletan sastav bavaraca u Dohi priprema za drugi dio sezone, na Säbener ulici je također počela obuka za one koji su ostali u Münchenu. Toni Kroos i Rouven Sattelmaier su u ponedjeljak odradili trening prvi put u novoj godini, sa kondicionim trenerom Andrijom Kornmayerom, sa kojim su oddradili prvi dio programa.


Demichelis predstavljen u Malagi:

Španjolski prvoligaš FC Malaga je u ponedjeljak po prvi put predstavila potpisivanje novog igrača Martin Demichelisa. Micho je morao da napusti Bayern za vikend nakon punih 7 i pol godina boravka u Münchenu, te se preseliti u Primera Diviziju. U Malagi je Micho također pridobio podršku od svog nacionalnog igrača koji je pristigao iz AS Rome.


Gol mjeseca: Nominirani Andreas Ottl i Hamit Altintop:

2010. godina je završila uz dvije fenomenalne petarde od strane Hamit Altintopa i Ottl Andreasa. Altintop je raspalio po lopti i postigao pogodak u utakmici protiv FC St. Paulia, dok je Andreas Ottl svoj gol postigao u utakmici DFB-kupa protiv Stuttgarta. Oba gola su nominirana za gol mjeseca. Glasovanje počinje 8 januara. Koji od prvih pet nominiranih će osvojiti nagradu, pratite 9 januara u sporskoj emisiji na ARD-televiziji.

Andreal Ottl:


Hamit Altintop:


Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar