utorak, 11. siječnja 2011.

Njemački drugoligaš Ingolstadt želi dovesti Misimovića

U dijelu njemačkih medija pojavila se informacija prema kojoj čelni ljudi drugoligaša Ingolstadta idealnim pojačanjem za svoju momčad vide u bosansko-hercegovačkom nogometnom reprezentativcu i nekadašnjem Bavarcu Zvjezdanu Misimoviću...

Ingolstadt je krajem prošle sezone izborio plasman u Bundesligu 2 u čijoj se zoni ispadanja nalaze u aktualnom ligaškom nadmetanju. Potraga za pojačanjima je u tijeku i proteže se od reprezentativaca SAD-a Edsona Buddlea i Freddyja Adua, pa sve do veznog nogometaša BiH koji je u nemilosti turskoga Galatasaraya.

Misimović je, podsjetimo, prošloga ljeta stigao u Istanbul kao veliko pojačanje momčadi koju je tada vodio Frank Rijkaard. Nizozemčev nasljednik Gheorghe Hagi nakon jednog je sukoba na treningu izbacio Bosanca iz sastava. Turski mediji pisali su da je problem prouzročila žvakaća guma u ustima nogometaša koji je nakon toga sjedenje na tribinama pretpostavio transferu u, za njegov ukus, prehladnu Rusiju.

O mogućem dovođenju Misimovića u Ingolstadt čiji je budžet vjerojatno preskroman za takav transfer, sportski direktor kluba Harald Gärtner je rekao:

"Možda ćemo jednom na tu temu razgovarati, ali mislim da se to u siječanjskom prijelaznom roku neće dogoditi."

Izvor vijesti - nogometni-magazin.com

Nema komentara:

Objavi komentar