petak, 14. siječnja 2011.

Nesretni Toni "out" oko mjesec dana

Zbog ozljeda je morao otići iz Bayerna a sada ga opet muče ozljede: Oko mjesec dana s travnjaka će zbog ozljede koljena izbivati u Juventus iz Genoe tek pridošli napadač Luca Toni...

Toni je, podsjetimo, doveden kao zamjena za Fabija Quagliarrelu koji će propustiti ostatak sezone. Ipak, umjesto dobrih igara za torinski klub Toni je samo uspio "podebljati" listu s igračima koje su ozljede ostavile izvan pogona, a njemu se to dogodilo u 18. minuti utakmice odigrane u četvrtak protiv Catanije u Talijanskom kupu.

"Tonija neće biti 25-30 dana. U petak ujutro su on i Alessandro Del Piero podvrgnuti liječničkim pretragama zbog ozljeda zadobivenih protiv Catanije. Kod Tonija je utvrđena ozljeda ligamenata u koljenu i prognoza je da ga neće biti 25 do 30 dana." , piše ne službenim web-stranicama kluba na kojima se dodaje da je Del Piero pregledan zbog udarca u koljeno te da će njegovo zdravlje biti kontrolirano svakodnevno.

Juve, koji već neko vrijeme igra i bez Vincenza Iaquinte, je slavio protiv Catanije 2-0 golovima Miloša Krasića i Simonea Pepea.

Izvor vijesti - Uredio: samir-ko-saki

Nema komentara:

Objavi komentar