srijeda, 19. siječnja 2011.

Kraft u Schalke kao zamjena za Neuera?

Taman je malo mir zavladao u Bayernu na pitanje golmana, ali već slijedeća vijest ponovno stvara nemir. Tu se naravno radi o Manuelu Neueru .

Trener Bavaraca Louis van Gaal je poklonio povjerenje Kraftu, te stavio ga kao prvog golmana i degradirao Buta. Nemir poslije te odluke se smirio. Da će tako fer sportista i čovjek But pravit probleme oko toga se i nije ocekivalo. Sa upravom i trenerom Bayerna je postigao sporazum za novu ulogu. Od ljeta But će biti kordinator za mlade igrače Bayerna.

Ali kao i prije, puno toga vodi na to da će Manuel Neuer preći iz Gelsenkirchena u minhen. 'Tz' je i u Martu 2010. godine javio da je Neuer Bayernu bukvalno dao doznanja da želi da pređe, izgleda samo jos nije dogovoreno o vremenu prelaska, ovog ljeta ili kasnije.

Ako Neuer dođe Kraft mora da traži novi klub. Njegova prednost je: Da mu ugovor ističe na ljeto ove godine i ne mora da se kupuje iz ugovora.

Ali sada 'WAS' dovodi novu variantu u igru:

Kraft bi mogao iz minhena u Gelsenkirchen da pređe. Da li i Magath ima slično razmisljanje? Od ove novine na tu temu je upitan i Magath, nakon čega je rekao: 'Saćekajmo prvo kako će se sve ovo razviti' ovo ne zvuči na odbijanje.
Izvor vijesti - Preveo: Emil

Nema komentara:

Objavi komentar