nedjelja, 16. siječnja 2011.

Crni dan za Schweny'a

Nakon zvižduka sudca za završetak utakmice, Bastian Schweinsteiger je odmah istrčao s terena. Znao je kako je prvenstvo propalo i to sve njegovom krivicom - "Ja sam kriv!"

Nakon utakmice, Bastian Schweinsteiger je nestao, jednostavno odmah otišao. Sve kako bi nestao, otišao daleko kako ne bi čuto kritike. Schweiny je znao - "ja sa, kriv!"

Čak i ako Bavarci nisu pokazali svoje najbolje izdanje na utakmici, teren bi napustili sa minimalnom pobjedom, sa 1:0, ali nisu, i to sve krivicom Bastian Schweinsteigera, nakon ogromne pogreške u 86 minuti igre.

Schweinsteiger umjesto da loptu izbije daleko, on je pokušao driblati u kaznenom prostoru, pokušao zavarati i izgubio loptu, nakon čega je uslijedilo ubacivanje i primanje pogotka za neriješenu konačnicu utakmice.

Također i Bavarci žale zbog izgubljena dva važna boda. "Bastian zna kako nije smio driblati, jer zna kako loptu može izgubiti, što se i desilo. Gorka je činjenica to da smo izgubili sva tri boda danas, ali još uvijek trebamo gledati ka naprijed", rekao je Philipp Lahm. To nije nimalo lako za Schweinsteigera koji je bio frustriran nakon utakmice i nije imao riječi za sve što se desilo. Pogotovo nakon što je pogreška bila jako niska zamisao, ogromna greška, loš prolaz i gubitak lopte, ali jedno je jasno, Schweinsteiger se na svojoj prirodnoj poziciji osjeća ugodnije nego bilo gdje drugo.

Ipak, njegovi suigrači su uvjereni kako će on to sve ubrzo zaboraviti. "Basti je odigrao milionitu utakmicu za nacionalni tim. On je svjestan šta je nogomet. Imate loš dan i utakmicu, drugi dan je odamah naslovnica tu. Ako odigrate dobro, vi ste kralj. On neće popustiti lako pred time", rekao je Thomas Muller. Dakle glavu gore, Schweiny!!!

Izvor vijesti - Preveo: Taba

1 komentar: