srijeda, 12. siječnja 2011.

Butt razočaran odlukom van Gaala

Louis van Gaal će u drugi dio sezone ući sa velikim promjenama, počevši odmah od WfL Wolfsburga.

Od prije nekoliko dana, Louis van Gaal izjavio je kako je Kraft definitivno prvi golman Bayerna. "On će biti definitivno na golu", rekao je Holanđanin, a to se navodno odnosilo na utakmicu protiv 'vukova'. "22-godišnjak je u ponedjeljak odmah imao trening, tako da sad uoči utakmice ima kratak odmor", rekao je, te pridodao: "Bivši prvi golman Bayerna, Jorg Butt je ovu odluku prihvatio, ali razumnjivo bio je razočaran."

Louis van Gaal objašnjava azloge nagle zamjene i svog postupka. "Kraft se u poslijednjih godinu dana mnogo razvio, miran je na golu i mislim kako s Kraftom možemo napredovati ka našim ciljevima", rekao je on. Trener također uvjerava sve pa i samog sebe kako u "krafta ulaže veliko povjerenje te kako je siguran da se on može nositi s predstojećim pritiskom."

Osim toga, trener u Münchenu razmatra opcije sastava za utakmicu protiv Wolfsburga. Prema tome, Mark van Bommel će ostati kapetan tima, Mario Gomez koji je 'prvi izbor', će ostati na klupi, umjest njega će igrati Miroslav Klose. Ali, da li će Robben igrati u to još uvijek nije siguran", rekao je van Gaal, ali i istaknuo. "Postigao je mnogo više nego što sam očekivao."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar