ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Schweinsteiger ostaje u Bayernu - zbog djevojke i 9 miliona

Igrači Bayerna su Schweinsteigerovom objavom o produžetku ugovora dobili dodatnu motivaciju da se trude i ove sezone osvojiti titulu. Motivaciji i samopouzdanju trenera Louisa van Gaala je zasigurno pridonijelo i prethodno produženje ugovora s Francuzom Ribéryjem (do 2015.) i Nijemcem Philioppom Lahmom (do 2016.).

"To je bio dobar signal što ovaj igrač svjetske klase ostaje u Bayernu. Ja sam jedan trener koji ima dugoročne ciljeve. Stoga je potpis Bastiana Schweinsteigera na ugovoru trenutno najvažnija stvar" , kazao je van Gaal aludirajući pritom na cilj osvajanja Lige prvaka.

Cilj je to, uostalom, i Bastiana Schweinsteigera, koji je izravno kazao: "Želim pobijediti u Ligi prvaka, to je moj veliki cilj. I vjerujem da je to moguće ostvariti u ovome razdoblju (do 2016., op.aut.)."

Ovaj cilj i produžetak ugovora je ujedno bio i šamar u lice Realu iz Madrida, Manchester Unitedu i Interu iz Milana, koji su također namjeravali "kupiti" ovog Njemačkog reprezentativca.

"Velika uloga" Sarah-e Brandner

No, osim cilja osvajanja Lige prvaka i naravno, ponovnog osvajanja titule prvaka u Bundesligi, postoje i drugi razlozi zašto će Schweisteiger narednih godina igrati u crvenom Bayernovom dresu. Ti razlozi su djevojka Sarah Brandner i devet milijuna eura. Taj iznos bi, procjenjuje se, trebala ubuduće iznositi Schweinsteigerova godišnja bruto zarada.


A što se tiče djevojke Sarah-e, menadžer Bayerna, Christian Nerlinger je na konferenciji za novinare nakon utakmice Bayern - St. Pauli, kazao da je "posebno zahvalan" Sarah-i Brandner te da je ona igrala veliku ulogu kad je produžetak ugovora sa Schweinsteigerom u pitanju. Ova manekenka je u subotu (11.12.) navečer s Bayernovim igračima i njihovom pratnjom slavila 22. rođendan.

Pritom Sarah-i Brandner ovo nije prva "velika uloga". Zbog nje je, navodno, i 2008. Schweinsteiger produžio ugovor za Bayern München, upravo u doba kad je Sarah trebala maturirati. Očito ovo dvoje ni sada nema volje za vezom na daljinu, kako to komentira list Bild, pa su se i ovoga puta odlučili vezu nastaviti i održavati u mondenom Münchenu.
Izvor vijesti - Uredio: Eco87

Nema komentara:

Objavi komentar