petak, 10. prosinca 2010.

Ribery:''Bila su to lepa vremena sa Hitzfeldom''

Kada je Ottmar Hitzfeld pricao o Riberyu ovako je to zvucilo:''Ribery je fenomenalan umetnik,jedan genie''.Kada je Ribery o Hitzfeldu pricao to je zvucilo ovako:''Imamo dobar kontakt,i puno raspolozenja''.Odnos izmedju bivseg trenera Bayerna i zvezde Bayerna je odlican,i Ribery se rado seca nazad na vreme sa Hitzfeldom u sezoni 2007/2008:''Sa ovim trenerom nisam samo o fudbalu pricao.20,30 Minuta u njegovoj sobi,o svemu,o porodici.To mi je trebalo,tada bi igrao za svoga trenera''.

Hitzfeld je u sredu vece gde je Bayern igrao Ligu Prvaka protiv Basela bio u Allianz Areni kao Tv-expert ''Sky-a''.Nisu se sreli,ali kada je Ribery svog bivsek trenera video na tv-u nasmejao se.

Hitzfeld je opet otisao,trener Van Gaal je dosao.Van Gaal nema dobar odnos sa Riberyem.Ribery je:''Osoba koja sve svata ozbiljno,i koja ima puno promenljivih osecanja'' Kaze Hitzfeld i dodaje:''Prema njemu trebas pokazat osecanja i dat mu dobrotu,a to Van Gaal ne radi''.

Ribery na levoj strani terena nije zadovoljan

Ribery i Van Gaal su pre nekoliko vodili diskusiju,ali i dalje ima potrebe za pricom.Naprimer taktika gde Ribery igra na levoj strani pored kaznjenok prostora protivnika mu se ne dopada.Ribery kaze to nije njegova igra.

Ribery:''Svaki trener ima svoju filozofiju,ali meni treba malo slobode kao kod Hitzfelda i Klinsmanna.Ja mogu puno sprinteva da trcim,ali kada lopta ne dolazi i kada ja moram da je cekam onda je to lose za mene i za tim''.Sa Van Gaalom o tome nije do sada pricao,ali jeste sa zamenikom trenera Andriesom Jonkerom.

U Sredu vece protiv Basela u Ligu Prvaka je dobijao lopte igrao dobro i dao dva gola:''Osecam se puno,puno bolje''.Rekao je nakon utakmoce.Ali sta je rekao Van Gaal?,nista mnogo:''Radujem se za njega''
Preveo:Emil

2 komentara:

  1. Ovaj tekst je prepun pravopisnih gresaka.
    zvucilo-zvucalo
    bivsek-bivseg
    svata-shvata
    pokazat-pokazati
    dat-dati
    kaznjenok-kaznjenog...
    Sam sastav recenica je totalno ispremetan. Ako vec radite nesto, radite to kako treba ili nemojte raditi

    OdgovoriIzbriši
  2. to su pisane greske, u brzini radimo, zelimo da budemo u prednosti od svih, ali et pazit cemo ;)

    OdgovoriIzbriši