četvrtak, 16. prosinca 2010.

FC Bayern II rano započinje sa zimskom pauzom

Za Bayern II u trećoj ligi je već započela zimska pauza. Naime, u srijedu poslijepodne se prije Božića trebala održati zadnja domaća utakmica protiv SV Babelsberg 03 - (14h), ali s obzirom na zimske uvjete i ona je otkazana, baš kao i predhodne dvije sa SpVgg Unterhachingom i u Wacker Burghausenu. Trenutno se za sve tri utakmice postavlja odgođeni datum utakmice.

Gomez i Pranjić ponovo na treningu:

Pet dana prije poslijednje takmičarske utakmice sa VfB Stuttgart u srijedu ujutro Mario Gomez i Danijel Pranjic su ponovo održali lagani trening. Pranjić je morao pauzirati zbog bedrenih mišićnih problema, dok je Gomez morao pauzirati zbog prehlade, zbog koje nije igrao u poslijednjoj utakmici kodk uće u ovom djelu sezone protiv St. Paulia.


Van Gaal nominiran:

Trener Bavaraca Louis van Gaal je nominiran zbog njegove nedavno objavljene knjige 'Biografija i Vizija', od strane udruge Njemačkog govornog područja, za četvrtu nagradu Njemačke biografije 2011. godine. Po mišljenju žirija u kategoriji biografa to je odličano, najbolje izdavačko izdanje. Između ostalog publikacije su dobili i bigrafija rock pjevačice Nine Hagen, autorica Otfried Preußler sa knjigom 'Preživiti' i 'Ljudska prava' od strane Rüdiger Nehberga.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar