ponedjeljak, 8. studenoga 2010.

Bayern umjesto uspona doprinio još veći strah!

Mario Gomez je u nedjelju nakon utakmice jedino imao osjećaj uspona. On je iz utakmice u utakmicu sve bolji. Gol protiv M' Gladbacha mu je bio čak 9-ti u 6 odigranih utakmica.

U utakmici u kojoj su osvojili bod slobodno možemo reći da su Lahm, Altintop, Kroos i Gomez uspjeli nadjačati upravo svoju odbranu Demichelisa, van Buytena, Pranjića i Tymoschtschuka. Oni su utakmicu odigrali najgore do sada, što su sredina i napad bilo bolji oni su bili gori.

Bayern je opet ostao kratkih rukava i bez uspjeha. Kako se ćini izjava i obećanje Rummeniggea da će Bayern nakon utakmice i pobjede nad Clujom od 4:0 krenut usponom i sa tri pobjede uzastopno se izjalovilo.

Međutim, umjesto uspona oni su i dalje jako daleko od vrha. „U Bundesligi smo izgubili dosta toga, što nas jako zabrinjaje. Moram upozoriti sad igrače da ukoliko nastavimo ovako možemo ispast totalno iz utrke za naslov lak i uključujući i drugi dio sezone. Porazima i remi'ima djemo šansu lideru za većim zaostatkom, a i manjim klubovima da nad nadmaše“ , rekao je sportski direktor Christian Nerlinger.

Ali, slično kao i Rummenigge i Butt je dao izjavu, međutim on je sam uspropastio katastroalnom greškom. „Moramo početi pobjeđivat i ućinit ćemo sve da to i postignemo te smanjimo zaostatak.“

Naime on je nakon dobrog nabacivanja u kaznni prostor u namjeri da uhvati loptu pogrešno procjeno njenu putanju te lopta zavrava u golu.

„Zašto se to moralo dogoditi. U prvom poluvremenu sam bio jako zadovoljan i sretan što napokon vidim onaj Bayern na koji sam navikao. Ali početkom drugog poluvremena odmah se osjetio pad naše snage i stila, a ubrzani napad protivnika i golovi. Nešto se mora podhitno podizeti“ , rekao je ljutito Nerlinger.
By: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar