ponedjeljak, 8. studenoga 2010.

Ballack pohvalio Schweinsteigera

Navijace Bayerna sad samo interesuju dva pitanja:Kada ce konacno pocet pobede u Bundesligu? I: Dali ce Schweini da produzi ugovor?

Jasno je da Schweinsteiger nece voditi ove godine pregovore za novi ugovor.Stari ugovor mu istice 2012,pre toga ga uprava Bayerna nikako ne zeli prodati.Ali vec sada se Schweini spominje u velike Klubove kao sto su Chelsea,Arsenal,Inter,Real Madrid i Manchester Unitet.

Ballack koji je u Bayernu igrao 4 godine,je odusevljen Schweinsteigerovom igrom.

Povredjeni Ballack koji sada iga za Leverkusen,je pohvalio svog kolegu iz reprezentacije Nemacke u ''Kickeru''.

''Schweinsteiger me izuzetno imponira,i pored te rupe u kojoj je bio posle SP-a.Sada stavlja pecat ovoj sezoni svojom odlicnom igrom''.

''Nastup,Licnost,Golovi kod njega je sve odlicno.On je na Sp-u napravio veliki korak.On je odgovornost za tim preuzeo,i dobro izveo,i sada je u fazi karijere gde se razvija u igraca svecke klase''.

Na temu buducnost Schweinsteiger Ballack ne zeli da daje savete.''Tu ne zelim da dajem nikakve savete,on ce imat osecaj sta je najbolje za njega.Naravno da ima neki izazov kod Fudbalera a to ce i Schweini da oseti''. I dalje kaze ''Real ili Manchester United su izazov.I u oba tima bi on bez sumnje odlicno igrao''.

Ali bas Ballackova Biografija daje nadu navijacima Bayerna: Na leto 2002 Ballack koji je imao 25 godina tada nije bio mladji od Schweinsteiger sad i odoleo je pozivima iz Real Madrida.''Ja sam mogao otic.Ali sam se odlucio 2002 za Bayern.I nisam se pokajao''.
Preveo:Emil

Nema komentara:

Objavi komentar