subota, 23. listopada 2010.

Veh: Bod protiv Bayerna me relativno zadovoljava

Trener HSV-a Armin Veh žali za propuštenim prilikama u derbiju 9. kola njemačkog nogometnog prvenstva protiv Bayerna (0-0) u Hamburgu, ali nije nezadovoljan niti s jednim bodom...

Obje momčadi imale su nekoliko dobrih prilika, a najbolju je na utakmici zapucao Jonathan Pitroipa u 81. minuti. Mladen Petrić, koji je u 62. minuti zamijenio Peruanca Paola Guerrera, sjajno je proigrao Pitroipu, koji je bio sam pred Buttom, ali je pogodio samo vratnicu.

HSV je u prošlom kolu u gostima svladao dotada vodeći Mainz sa 1-0, a sada je drugu utakmicu zaredom izdržao bez primljenog gola i drži četvrto mjesto na ljestvici s 15 bodova. Dortmundska Borussia i Mainz imaju šest bodova više na čelu, ali, dakako, i dvoboj manje.

„Pitroipa je imao stopostotnu šansu u završnici susreta. Da je zabio, mogli smo pobijediti. No, uvijek treba tražiti i dobre stvari. U ovom slučaju je jako dobro što smo drugu utakmicu zaredom sačuvali našu mrežu netaknutom. Bayern, dakako, ima golemu kvalitetu, tako da nismo mogli sve karte baciti u napad“ , analizirao je Armin Veh.

Vratar hamburške momčadi Frank Rost morao je zbog ozljede koljena, koju je zadobio u sudaru s Bastianom Schweinsteigerom, napustiti igru već u 43. minuti. Zamijenio ga je Jaroslav Drobny.

„Frank je ozlijedio koljeno, ali još ne možemo precizno odrediti kakva je i koliko je teška ozljeda u pitanju“ , kaže Veh.

„Jako mi je žao zbog Franka. Šteta što sam na ovaj način upisao svoj prvi nastup ove sezone. Nadam se da Frank nije zadobio težu ozljedu“ , dodao je Drobny.

Nema komentara:

Objavi komentar