subota, 23. listopada 2010.

Van Buyten, Contento i Olić blizu potpunog povratka na teren?

Dvije sedmine nakon što je slomio nos igrajuči za svoju domovinu Hrvatsku, Ivica Olić je napokon zaigrao za Bayern.

Ivica Olić je u utakmici protiv svog bivšeg kluba zaigrao tek zadnjih 5 minuta, ali bio je primoran do kraja zaigrati uz veliku opreznost sa zaštitnom maskom.

Na današnjem treningu Bayerna Ivica Olić je pomalo zamenario savjete liječnika Bayerna da mora na utakmicama ili na treninzima obavbezno nositi zaštitnu masku, jer mu povreda nije još u potpunosti zaliječena. Naime, on je samo na lijevnoj strani stavio jedan dio zaštitne maske, nakon čega ga je Van Gaal strogo opomeno:

„On i dalje mora strogo preporučeno nositi zaštitnu masku, znam da je to naporno ali što je tu je.“

Ivica Olić je tek deseti igrač koji se oporavio od povrede, iza njega su tu još 9. Igrača koji su povređeni, a to su: (Arjen Robben, Franck Ribery, Mark van Bommel, Miroslav Klose, Daniel van Buyten, Diego Contento, David Alaba, Breno i treči golman Rouven Sattelmaier).

„Mislim da Danijel Van Buyten i Diego Contento će biti prvi igrači koji će se oporaviti i moći zaigrati puni trening i utakmicu“ , rekao je Van Gaal nakon utakmice protiv Hamburga

Ali i pored povratka spomenutog dvojca Louis van Gaal nije mogao obećati da će jedan od njih dvojice biti u prvom sastavu u utakmici DFB-kupa protiv Werder Bremena, ili u utakmici prvenstva Bundeslige gdje u petak kući dočekuju Freiburg.

By: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar