utorak, 26. listopada 2010.

Ottmar Hitzfeld potencijelani nasljednik Solde

Dani hrvatskog trenera Zvonimira Solde u bundesligašu Kölnu su odbrojeni. Nakon poraza kod Hannovera (2:1) tijekom vikenda Soldo je postao bivši na klupi Kölna.

Trenutačno postoji stvarno mnogo opcija za Soldinog nasljednika i nitko nema "pole-position" u toj utrci, kako navode njemački mediji.

Da se o ovome pričalo prije desetak ili dvadesetak dana, vjerojatno bi prva opcija bio Lothar Matthäus. Njega su zagovarali navijači Kölna, no u međuvremenu se igračka legenda Njemačke uhvatila u koštac s izborničkim poslom u Bugarskoj.

Jedan dio navijača i dalje simpatizira Christophea Daumma, kojem bi mogući povratak u Köln bio treći dolazak na tu klupu tijekom karijere. Od intrigantnijih imena još se spominju Ottmar Hitzfeld, koji trenutačno obavlja izbornički posao u Švicarskoj, a nekada je drmao u Bundesligi vodeći dortmundsku Borussiju i minhenski Bayern.

Kao još jedna opcija se spominje Huub Stevens, trenutačno trener u Red Bull Salzburgu, no s obzirom na nešto lošije rezultate u posljednje vrijeme moguć je njegov odlazak iz Austrije, što povećava mogućnost dolaska u Köln.

Kao mogući treneri koji bi trebali spasiti Köln još se spominju Christian Gross, koji je nedavno dobio otkaz u Stuttgartu, pa Klaus Toppmöller, Bruno Labbadia, Guy Heller i mnogi drug.

Nema komentara:

Objavi komentar