srijeda, 10. kolovoza 2011.

Beckenbauer: "Manuel Neuer je najbolji golman na svijetu!"

Počasni predsjednik Bayerna Francz Beckenbauer u razgovoru za Goal.com izjavio je da je Manuel neuer najbolji golman na svijetu, uprkos greški na otvaranju sezone kada je njegov tim izgubio od M'Gladbacha rezultatom od (0:1).

25-godišnji Manuel Neuer koji je ovog ljeta pristigao iz Schalkea uz odštetu od 22. mil eura, svoj debij za Njemačkog Rekordnog Prvaka obilježio je na loš način. Naime, u naletu da izbije opasnu loptu koja ide prema golu sudario se sa Jerome Boatengom nakon čega su i primili pogodak i Moenchengladbachu osigurali pobjedo od (0:1).

Ipak, Beckenbuer tvrdi da je Njemački reprezentativni golman Manuel Neuer rame uz rame sa golmanima Reala iz Madrida kao i Juventusa Ikerom Casillasom odnosno Gianluigi Buffonom.

"Ako ste u mogućnosti da dovedete najboljeg golmana na svijetu, odmah ga trebate kupiti", izjavio je Beckenbauer za Goal.com

Na pitanje da li se riječ "najbolji golman svijeta" odnosi na Manuela Neuera, odgovorio je: "O, da, on je najbolji!"

Njemačka koja u srijedu u Stuttgartu dočekuje svjetske prvake Brazil, Beckenbauer je skeptičan nad Samba-Zvijezdama koji su domačini SP 2014. godine.

"Ukoliko Brazilci zaista žele preuzeti epitet osvajača Svjetskog Nogometnog Prvenstva, onda će morati mnogo napredovati", rekao je Beckenbauer.
Izvor vijesti - Preveo: Taba


Nema komentara:

Objavi komentar