subota, 18. rujna 2010.

Soldo: "Imali smo i malo sreće"


I drugu sezonu zaredom hrvatski stručnjak Zvonimir Soldo uspio se sa svojim Kölnom na Allianz Areni, u gostima kod Bayerna, izvući bez poraza...

Čvrstom obranom Soldina je momčad, baš kao i lani, odigrala neodlučeno 0-0 protiv bavarskog diva i nakon četiri kola Bundeslige na kontu ima četiri boda.

- Bayern je bio vrlo dominantan u prvom poluvremenu. Pokušavali smo doći do lopte, ali domaći su je nogometaši držali pod kontrolom. Malo su nam toga dozvolili - priznao je Soldo nakon utakmice.

- U drugom smo poluvremenu ipak imali svoje prilike, a Bayern je djelovao malo umorno. Nažalost, u nekim smo situacijama donijeli pogrešne odluke. Na kraju smo imali i malo sreće - dodao je hrvatski trener.

Iako je u četiri kola skupio samo pet bodova, Bayernov strateg Louis van Gaal ne očajava.

- Nisam razočaran našom današnjom izvedbom. Puno smo se puta probili do kaznenog prostora, ali uvijek je teško kad mnoštvo suparničkih igrača stoji iza lopte. U takvim situacijama morate imati i malo sreće, a mi je trenutno nemamo. No, moramo nastaviti ovim putem i siguran sam da će pogoci doći, samo je pitanje vremena kad će se to dogoditi - rekao je Nizozemac.

Nema komentara:

Objavi komentar