srijeda, 17. kolovoza 2011.

Nerlinger: "Zürich moramo proći"

Ein Bild sagt mehr als tausend Worte: Bayern-Manager Christian Nerlinger beim verpatzten Ligastart auf der Bayern-Bank
Nakon poraza u prvom kolu od Borussije iz Mönchengladbacha na Allianz Areni nogometaši Bayerna slavili su na gostovanju kod Wolfsburga i vratili mir u svlačionicu...

Neočekivan poraz od Borussije iz Mönchengladbacha sigurno nije bio start prvenstva kakav je poželio novi trener Jupp Heynckes, ali sportski direktor Christian Nerlinger naglašava da nema mjesta za paniku.

"Naravno da je to bio loš start. Prije utakmice smo bili optimistični i samouvjereni ali jasno je da naš napad s vremena na vrijeme zakaže." , izjavio je Nerlinger.

Što se tiče trenutne igračke križaljke sportski direktor je zadovoljan i ne očekuje nikakve promijene: "Imamo dva igrača za svaku poziciju i dobro smo izbalansirani. Kada imate nekoliko novih igrača i novog trenera uvijek je potrebno vremena da bi sve funkcioniralo onako kako želite."

Za kraj se Nerlinger osvrnuo i na prvu utakmicu četvrtog pretkola Lige prvaka u kojoj Bayern dočekuje Zürich: "Neće biti lagano, ali moramo ih proći. Ako nismo u stanju pobijediti Zürich onda ni ne zaslužujemo Ligu prvaka."

Izvor vijesti - hrsport.net

Nema komentara:

Objavi komentar