petak, 22. srpnja 2011.

Nerlinger upozorava: "Za deset dana postaje ozbiljno!"

1. augusta, FC Bayern u novu sezonu ulazi utakmicom DFB-kupa pritiv Eintracht Braunschweiga. Nakon razočaravajuće sezone koja je protekla bez naslova, sva očekivanja i oči su okrenute ka novom trenetu Juppu Heynckesu.

Ali, do tada, Rekordni prvak se može iskušavati na treninzima, na test utakmicama pred avijačima, kao i u takmičenju Audi Kupa - (utorak protiv Milana, u srijedu protiv Barcelone i Porto Alegre), kako bi usavršili svoju spremnost za početak nove sezone.

Nema mnogo vremena - ali ima mnogo posla još za uraditi!

Trofej Liga Total Kupa je prošao. Bavarci su završili tek na trećem mjestu, dok su u dvije utakmice protiv HSV-a i Mainza 05 primili 4 gola. Dakle, još uvijek se vuče problem iz prošle sezone - OBRANA!

Upravo zato, sportski direktor Christian Nerlinger upozorava: "Imamo još uvijek mnogo posla, što se i pokazalo u utakmici protiv Mainza. Optimističan sdam glede toga, ali nekoliko stvari se podhitno mora promjeniti. Prvenstvo ne smije biti neophodno."

Čak je i super-zvijezda Arjen Robben svjestan situacije kako "još uvijek nije uspostavljena ravnoteža". "Ne smijemo napraviti isti grešku kao i prošle sezone kada smo u prvenstvo ušli sa osvojenih 8 bodova iz odigranih 7 utakmica. Još uvijek nam je preostalo dovoljno vremena da se dovoljno pripremimo za početak sezone."

Rekordnom Prvaku je preostalo tek 10 dana - onda stvar postaje jasna i ozbiljna!
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar