srijeda, 20. srpnja 2011.

Ludwig Kögl: "Usami će uspjeti u Bayernu!"

Stručnjak TZ-a magazina otkrio je kako je on zapravo Bavarcima preporučio da dovedu Takashia Usamia, te kako smatra da će upravo ovdje on i uspjeti..

"FC Bayern je po prvi put doveo nekog Japanca - čemu zapravo to! Siguran sam kako će Takashi Usami ovdje uspjeti. On apsolutno za to ima sve što je potrebno. Pratio sam njegove nastupe još od prije dvije godine kada je na SP u kategoriji U17 zaigrao, praktički on je i od tad postao super-zvijezda. Uprkos svojoj godišnjoj dobi od samo 19-godina on je uspio preovladati u J-Ligi, koja i nije tako kako se čini lagana. Upravo zato sam ga i preporučio Bayernu. Usami jednako dobro može igrati na obje strane, brz je, uvredljiv, tehnički vješt i jako opasan. Brzo djeluje u napadu, jedno što mora popraviti je fizička izdržljivost. Ali to će nadoknaditi.

U Japanu, transfer Usamia u top-klub kao što je FC Bayern je uveliko zapažen. Ukoliko se dokaže u svojim prvim utakmicama u Bayernu, odšteta će znatno porasti, što je i od njegove vlastite koristi. Što se tiče poredbi sa Kagawom iz Dortmunda, Usami ga je u svakom pogledu tehnički nadjačao. Čak i uz nimalo laganu prilagodbu bolje se snašao. Naravno, početnom igranja u Bayernu Usami je bio prilično u šoku, brzi tempo za njega ne bi bio dobar, ali ne i ne-savladiv. Ipak, Heynckes je trener koji jako dobro zna raditi s mladim igračima. Dakle, vidjet ćemo kao i čuti još mnogo toga po Usamiu!"
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar