četvrtak, 30. lipnja 2011.

Heynckes: "Volim igrače poput Olića"

Novi trener Bayerna Jupp Heynckes izjavio je kako izuzetno voli igrače poput Ivice Olića, a sve povodom njegova povratka na teren poslije gotovo osmomjesečne stanke zbog operacije koljena...

Hrvatski reprezentativni napadač Ivica Olić nakon gotovo osam mjeseci stanke vratio se na nogometne travnjake. Sve od operacije meniska lijevoga koljena Ola je odbrojavao dane do povratka u momčad, a punom treningu s prvim sastavom konačno se priključio u utorak.

"Gotovo osam mjeseci čekao sam da ponovno treniram s momčadi." , rekao je poslije devedesetminutnog treninga. "Nadam se da ću u narednim tjednima nastaviti s napretkom te se kvalitetno pripremiti za sezonu."

Na klupi Bavaraca Louisa van Gaala zamijenio je Jupp Heynckes, koji je odmah istaknuo kako ga je obradovao Olićev povratak. "Zaista volim igrače poput Ivice Olića." , kazao je. "Momčadski je igrač, uvijek u pogonu, nikada ne odustaje i cijelog sebe daje za ekipu. Uza sve to, na terenu je izuzetno pozitivna ličnost."

Prvi važni ispiti Olića i ostatak bavarske družine čekaju 1. kolovoza kada je na rasporedu prva utakmica njemačkoga Kupa između Bayerna i Eintrachta. Natjecanje u Bundesligi pak starta četiri dana kasnije.

Izvor vijesti - hrsport.net

Nema komentara:

Objavi komentar