ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

Neuer se nada pravom riješenju!

Golman Schalkea Manuel Neuer diplomatski je govorio uoči večernjem sastanku izvršnog odbora na kojem će se donijeti odluka o slučaju "Neuera", on sam se nada "pravom riješenju". "Nadam se da će donijeti pravo riješenje", izjavio je Neuer u nedjelju navečer nakon pobjede od 2:1 nad Urugvajem na pitanje o svojoj budućnosti.

Schalke mora donijeti odluku da li će Neuer otići ovog ljeta uz odštetu od 18. miliona, što bi povrh svega cijena od premija mogla dorasti na čak 25 miliona. Ili će on pak ostati odraditi ugovor do kraja, te slijedeće godine besplatno pristići u München.

"Otvoreno mogu reći da još uvoijek nema pomaka", rekao je Neuer na cijelokupnu situaciju. Neuer je već od prije donio odluku kako neće produžiti trenutni ugovor, dok je predsjednik nadzornog odbora Clemens Tonnies nakon finala kupa naglasio kako će ponovno pokušati spriječiti njegov odlazak.

Neuer je ipak ostao pri svojoj prvobitnoj odluci. "Za mene je posebitno važno da se koncentriram na predstojeće dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvensto", rekao je. Njemačka reprezentacija slijedeću utakmicu igra, tačnije u petak igra protiv Austrije, dok samo četri dana kasnije u Bakuu igra protiv Azerbejdžana. Utakmica protiv Urugvaja nije spriječila daljnji nastavak pregovora oko transfera Manuela neuera u Bayern.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar