petak, 27. svibnja 2011.

Lahm ostaje kapetan Njemačke!

Bivši kapetan Njemačke reprezentacije kako se čini u DFB-u nema budućnost, dok će kapetan sa Svijetskog prvenstva Philipp Lahm nastaviti svoj posao odrađivati baš kao i do sad: 34-godišnjak bi mogao zaigrati za DFB 10. augusta protiv Brazila, gdje bi i ne-službeno završio svoju karijeru, dok će Lahm i u budućnosti nastaviti igrati po lijevoj strani.

"Mogo zamisliti daljnje igranje Lahma po lijevoj strani. Gledajući unaprijed nebi bilo dobro ako bi svake tri ili četri utakmice mjenjali poziciju igrača. Na lijevoj strani on igra ofenzivno i zadaje spektakularne napade", izjavio je Loew na humanitarnoj utakmici protiv Urugvaja na Sinsheimu.

Isto tako, veznjak Ballack je za reprezentaciju upisao do sad 98 odigranih utakmica. Nakon utakmice protiv Ugurvaja, kvalifikacijonih utakmica za Euro, te četri dana kasnije utakmicom protiv Azerbajdžan, Loew je najavio donošenje odluke u slučaju Ballacka.

"Ukoliko Ballack želi ne službeno odigrati svoju oproštaju utakmicu protiv Brazila, onda će tako i biti. Već sam rekao da bi trebali popuniti prazninu nastalu zbog propusta igrača kao što su Schweinsteiger, Bender, Träsch, Kroos i Rolfes. Pridajem povjerenje u tri nova igrača, dok sam stvari s Ballackom rasšpravio poprilično otvorenim sadržajem. Nakon utakmice ćemo održati razgovor te zajedno donijeti konačnu odluku", rekao je Loew.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar