utorak, 19. travnja 2011.

Van der Wiel Bayernov, za Coentraoa spreman ugovor

Prema informacijama koje ima njemački Tz, desni branič Ajaxa Gregory van der Wiel bi trebao sljedeće sezone zaigrati za Bayern što bi u prijevodu značilo da bi Philip Lahm onda preselio na lijevu stranu. Kako navodi istoimeni izvor, navodno je sve dogovoreno te bi nizozemac trebao preći u Bayern za 10 milijuna eura. Taj bi transfer zasigurno jako razveselio Arjena Robbena koji je i sam negdje prije predložio upravi kluba da kupi upravo Gregory van der Wiela.

Međutim, to nisu sve informacije s kojima raspolaže njemački Tz. Naime, prema njihovim navodima Bayern sprema ugovor i za braniča Benfice, Fabia Conetraoa. To bi moglo značiti da bi Bayern mogao imati jednu vrhunsku opciju na klupi. Ukoliko bi došlo do ova dva transfera to bi bile slatke brige po budućeg trenera Bayerna Juppa Heynckesa.

S druge strane, Fabio Coentrao bi mogao biti i više nego dobra opcija za zamjenu Francka Riberyja kada bi francuz bio u nemogućnosti da zaigra a znamo koliko je Ribery u zadnje vrijeme imao problema s ozljedama.

Po našem mišljenju, u idealnoj postavi bi ipak bili Philip Lahm i Fabio Coentrao na bekovskim pozicijama a u slučaju ozljede "Robberyja", Coentrao bi isao na poziciju lijevog krila a Gregory van der Wiel na poziciju desnog beka s tim da bi Lahm onda selio ponovno na lijevu stranu.

Međutim, sve su to za sada nagađanja što bi moglo biti a što će se uistinu dogoditi u ovom trenutku je teško za reći.

Izvor vijesti - bayern-cro.com

Nema komentara:

Objavi komentar