srijeda, 20. travnja 2011.

Službeno: Neuer odlazi iz Schalkea

Aktualni njemački doprvak Schalke objavio je u srijedu da nije postigao dogovor sa svojim vratarom Manuelom Neuerom oko potpisivanja novog ugovora. Prvi golman njemačke reprezentacije definitivno je odlučio napustiti klub...

Neuerov aktualni ugovor istječe 30. lipnja 2012., a kakva će mu biti budućnost, moglo bi biti poznato već poslijepodne za kada je Schalke sazvao konferenciju za novinare. Poznato je tek da njemački mediji već mjesecima pišu o Neuerovom prelasku u Bayern, ali 25-godišnji vratar dosad nije komentirao takve špekulacije.

"Odluku o odlasku iz Schalkea nisam donio ni pod čijim utjecajem. Sva nagađanja su potpuno neutemeljena. Moja odluka nema veze ni s promjenom trenera, ni bilo kojeg drugog klupskog dužnosnika. Ovom prilikom moram zahvaliti jedinstvenim navijačima Schalkea. Nakon 20 godina u klubu, želim istražiti i druge mogućnosti", poručio je uoči konferencije za novinare Neuer putem klupske web-stranice.

Vratar "elfa" je, inače, rođen u Gelsenkirchenu, a u Schalkeu je napravio prve nogometne korake i ostao u njemu sve do danas.
Izvor vijesti - Nogometni magazin

Nema komentara:

Objavi komentar