srijeda, 27. travnja 2011.

Kroos: "Želim vratiti mjesto u početnom sastavu"

Prošlog četvrtka, Hannover je pobjedom nad Freiburgom iskoračio na treće mjesto Bundesligaške tabele.. Nakon toga Bayern je imao priliku ponovno zauzeti treće mjesto, ali umjesto toga bili su prisiljeni pomiriti se sa nerješenim ishodom od 1:1 protiv Frankfurta, te su sami sebe smjestili u ozbiljnu opasnost ne-kvalifikacije u Ligu Prvaja slijedeće sezone..

Nakon toga, Toni Kroos , zamjena u utakmici protiv Frankfurta - komentirao je situaciju njegovog tima i obećao kako će se boriti za svoje mjesto u početnom sastavu Bayerna.

"Naravno, uvijek je bolje biti u početnom sastavu. Za mene to je bio slučaj kod velikog dijela sezone. Sada, želim ponovno uskoro vratiti svoje mjesto u početnom sastavu", rekao je reprezentativac Njemačke za Goal.com.

21-godišnjak se osvrnuo na svoj tim i neinspiriranu formu... On smatra da nije stvar u formaciji Andreisa Jonkera 4-2-3-1, već da igračima Bayerna nedostaje smisla i želje za pristup utakmici.

"Ako ne ide, znači da nešto nedostaje, a to je zaigranost u našoj igri. Bayern je također i prošle sezone igrao s ovom formacijom i bili smo jako uspješni."

Bayernu je preostalo tri Bundeligaške utakmice da uspije preovladati jedan bod zaostatka za trećim mjestom.. Njihov slijedeći protivnik je Schalke 04 protiv koga igra slijedeće subote..
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar