utorak, 8. ožujka 2011.

Rudi Völler: "Heynckes neće sljedeće sezone biti trener Bayerna!"

Sportski direktor Bayera iz Leverkusena Rudi Völler je odbacio tvrdnje kako će iskusni trener Jupp Heynckes na kraju sezone napustiti taj klub i na godinu dana preuzeti Bayern, koje su se danas pojavile u njemačkim medijima.

"Nedavno sam razgovarao sa njim i riječ 'Bayern' nijednom nije spomenuta." , rekao je Völler, a na izravno pitanje očekuje li da Heynckes na kraju sezone ode u Bayern odgovorio je: "Ne" To ne mogu zamisliti niti kada se jako potrudim."

Völler je ponudio i jedan dobar razlog zbog kojeg bi Heynckess trebao nastaviti raditi kao trener Bayera - dolazak napadača Mainza Andrea Schürrlea.

"Jeste li gledali kako je Andre Schürrle igrao protiv Hamburga? To je bila igra svjetske klase, tog igrača se ne smije propustiti." , dodao je Völler.

Schürrle je zabio dva i asistirao za još jedan gol u pobjedi Mainza rezultatom 4:2 na gostovanju kod Hamburga proteklog vikenda, a 20-godišnji napadač koji je ove sezone postigao 12 golova je već dogovorio prelazak u redove Bayera po završetku sezone.

Ostane li u klubu, Heynckes će vjerojatno voditi momčad i u Ligi prvaka, budući da je Bayer trenutno na drugom mjestu bundesligaške ljestvice, sa dva boda prednosti ispred trećeplasiranog Hannovera, te sigurnih šest bodova ispred četvrtoplasiranog Mainza i sedam ispred petoplasiranog Bayerna.

Izvor vijesti - euronogomet.com

Nema komentara:

Objavi komentar