petak, 18. veljače 2011.

Robben povredio prst, Bolt na pregledu

Ponekad Arjen Robben je isuviše brz za svoje protivnike, ali ponekad i za samoga sebe, kao što je to bilo na treningu u četvrtak. Na treningu, on je uzalud htio proći dalje pored suigrača/protivnika, dok je pao povredio je mali prst desne ruke udarivši se od sigurnosnu ogradu izvan terena. Prizor je izgledao bolan, nakon čega je i završio na pregledu Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrta.

Ipak, za upotrebu turbo-driblera za subotu protiv petoplasirane ekipe ništa nije prepreka. Analiza je pokazala kako je Robben pretrpio povredu tetive. Ali, ipak moći će zaigrati uz pomoć željeza obavijenog oko bolnog prsta.

Za sad, timska situacija je bolja nego ikad. Mario Gomez nakon jednog dana pauze, ponovno je tu na treningu. Toni Kroos i Diego Contento oporavili su se nakon nekoliko sedmica pauze i odrađivali su puni trening programa s ostalim suigračima. Sasvim je moguće jedan ili obojica budu u timu protiv Mainza. Ivica Olić je jedini ostao koji odsustvuje zbog povrede.

Hrvat je jedan od najbržih igrača Bayerna, poput Robbena. Najbrži čovjek svijeta, Usain Bolt. U četvrtak, zvijezde Bayerna nakon treninga su bili zajedno s čovjekom koji je prvak na 100 metara - (9,58sec). "Tu u Münchenu sam na pregledu kod Muller-Wohlfahrt", izjavio je jamajčanin. Liječnik Bayerna je medicinski savjetnik Bolta, te već 16 godina: "On najbolje odrađuje svoj posao."

Wilhelmi zaustavlja Bolta:

24-godišnjak će biti tu sve do nedjelje zajedno na programu vježbi i rehabilitacijskog trenera Wilhelma. "Oporavak i vježbe će se raditi po programu Wilhelma. Rad s njim je pomalo i težak, ali dobro je", rekao je Bolt sa smjekom. On poprilično voli nogomet, izjavio je trostruki svijetski i olimpijski prvak. "Sinoć sam gledao Arsenala protiv Barcelone. Pobjeda od 2:1 je prilično iznenađenje, zar ne", rekao je.

Malo iznenađenje će biti utrka između Bolta i zvijezda iz Bavarske, dok će tu biti i Franck Ribery. "Bit će u prvih deset metara, ali bez blokova", razlika nebi trebala biti prevelika. "Imali su priliku", rekao je Wilhelm, "ali više ne, šanse su manje. I za Robbena za kojeg je najbrži čovjek svijeta prebrz."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar