četvrtak, 10. veljače 2011.

Današnje transfer glasine - 10.02.2011.

Taiwo potvrdio odlazak iz Marseillea
Reprezentativac Nigerije Taye Taiwo potvrdio je da će u junu napustiti Olimpique Marseille u slobodnom transferu. "Donio sam odluku da ne produžim ugovor. S mojim menadžerom sam već stupio u kontakt s nekoliko klubova iz najjačih evropskih liga i u junu ću otići u jedan od tih klubova." , rekao je 25-godišnji lijevi bek francuskog prvaka. Nigerijski reprezentativac je u Marseille stigao prije šest godina iz Lobi Starsa, a za šest sezona je skupio preko 200 nastupa u dresu francuskog velikana. Napomenimo da je ove zime bilo glasina da će Taiwo preći u Bayern, sada Nigerijac spominje velike klubove u koji će preći na ljeto pa možda taj veliki klub bude Bayern.
Izvor vijesti - Uredio: samir-ko-saki


Gabriel Milito u Bayernu?
Iskusni srednji branič Gabriel Milito mogao bi na kraju sezone za 8 miliona eura preseliti iz Barcelone u Bayerna. Kao prenosi "4-4-2.com" argentinski internacionalac je jako uzbuđen zbog te ideje da pređe u Münchenski klub. U Barceloni, on još uvijek ima ugovor do 2012.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki


Benzema u Bayernu?
23-godišnji Francuski napadač Karim Benzema iz Real Madrida, vjerojatno će na ljeto napustiti "Kraljevski klub". Klub se oslanja na druge snage, a i željeli bi ga se rijesiti, bez obzira na ugovor do 2015. Juventus i Tottenham su već pokazali interes, a sada pridružuje im se i FC Bayern München.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki


Veloso uskoro u Münchenu?
Prema "Tuttomercatoweb-u" Bayern München je zainteresiran za dovođenje portugalskog reprezentativca iz FC Genoae, Miguela Velosoa. Iako je bivši igrač Sportinga iz Lisabona tek ove sezone došao u FC Genoa, on će biti već na ljeto u Münchenu. Cijena transfera se procjenjuje na 10 miliona eura a njegov ugovor sa Genoaom istječe tek 2015.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki


Milan se uključuje u borbu za Montoliva
Riccardo Montolivo još nije potpisao produljenje ugovora sa Fiorentinom a Inter, Juventus, Napoli i Bayern München su već pokazali interes za njega. Njima se priključuje i AC Milan, koji bi doveo Montoliva, da zamijeni Andrea Pirla u slučaju njegova odlaska.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki


Juventus također želi Coentraa
Prema "Tuttosport-u" skauti Juventusa su sinoć bili u Ženevi, pratili su 22-godišnjeg Portugalca, lijevo krilo Benfice, koji je igrao u prijateljskoj utakmici protiv Argentine. Talijani niju jedini kandidati za njegovo dovođenje. Već odavno Bayern, Chelsea i Milan žele osigurati usluge Fabia Coentraa.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki


Lazio ponovo želi Klosea
Skauti Lazia bili su na utakmici Njemačka - Italija u Dortmundu i kontaktirali su 32-godišnjeg Miroslava Klosea. Lazio je napadaču iz Bayern Münchena ponudilo ugovor do 2014. uz godišnju platu od 2,2 miliona eura. Zbog isteka ugovora, Klose će u ljetnjim mjesecima besplatno moći otići iz Bayerna.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki

3 komentara:

  1. ma jarane samo Benzemu u Bayern i to je to....Milita ui Velosa...

    OdgovoriIzbriši
  2. kako su to ljudi glupi hoce biti prvi a dovode neke igrace ja prvi put cujem za njih de dovedite zvijezde

    OdgovoriIzbriši
  3. Oni žele da dovedu mlade igrace i da ih forsiraju kako bi bili najbolji igraci, a i nece dfa razbacuje se sa parama.

    OdgovoriIzbriši