ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Olaf Thon: "Problem i dalje leži u obrani"

U razgovoru za TZ-a stručnjak Olaf Thon analizira trenutno stanje Bayerna. Kako kaže "problem i dalje lkeži u obrani."

"Tema o prvenstvu je završena, FC Bayernu sada preostaje da se usredotoči na druge ciljeve. To je postalo sasvim jasno nakon utakmice protiv Wolfsburga! Čak sam pomno analizirao utakmicu, moram reći, Bayern je morao dobiti tu utakmicu!"

"Tim Louis van Gaal je bio puno bolji, zapravo oni su imali čitavu igru u ruci. Ali, obrana, koja je cijelu sezonu njihova slaba tačna je ponovno griješila!"

"Breno, kojeg sam već ranije kritikovao, pokazao je loš stav protiv Wolfsburga. Pranjić je još uvijek daleko od svoje normalne igre, Holger Badstuber koji nakon svog dugog oporavka se još uvijek vraća u igru Jedina svijetla tačka u svemu tome jeThomas Kraft. Dečko je odigrao jako dobru utakmicu."

"Ali, dokle će ovo ovako ići? Primjećujem veliki problem u formiranju ove obrane, pogotovo zbog toga što uskoro počinje LP i igrat će protiv velikih igrača. O situacijama jedan na jedan, to ne trebam i komentirati, doivoljno je baciti okom na ligu. Mislim kako će čak i borba za drugu poziciju biti jako teška."

"Bayern mora početi sve ispočetka. Počevši od obrane, koja je još uvijek tako loša. Nakon ponovne povrede Ribery'a jako sam se naživcirao. Ipak, tu postoji i jedna svijetla tačka, povratak Robbena: Arjen Robben je nakon dugog odsustva sasvim zadovoljan svojim nastupom. To nam daje veliku nadu!"
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar