nedjelja, 16. siječnja 2011.

Lucio kritikuje pokašanje Hoenessa - "On vrijeđa ljude oko sebe"

Bivši igrač Bayerna, Brazilac Lucio pripisuje oštre kritike na Hoenesaa i na predsjednika Bayerna optuživši ih na njihove loše manire.

"On ponekad govori bez razmišljanja i povrijedi ljude. On sramoti sve pa i neke igrače u svlačionicama ili na javnim mjestima", rekao je bivši igrač Bayerna za 'Bild'. Lucio je napustio Bayern nakon pet godina boravka u njemu, te 2009. godini prešao u Inter Milan, gdje je odmah po prvoj sezoni osvojio titulu prvenstva Italije, Lige Prvaka i klubskog prvenstva.

Lucio također govori kako je Hoeness ponekad i slab na živcima. "On ponekad i izgubi živce. Predsjednik (Karl-Heinz Rummenigge) je drugačiji. Ako mi je trebao nešto reći on mi je rekao izravno, to je najbolji način za kritike. To zahtijeva poštovanje. Međutim, to sve nedostaje u smislu Hoenessa", rekao je 32-godišnjak.

Lucio se također prisjeća incidenta u svlačionici kada ga je oštro kritikovao pred cijelim timom. Kako kaže u Milanu je to sasvim drugačije i da s predsjednikom Intera, Massimo Morattem ima mnogo bolji odnos. "Moratti je opušten, dok Hoeness to nije."

Ipak Lucio kaže kako iz boravka u Bavarske ima samo dobre uspomene, te ukoliko bude riječ o povratku, neće biti nikakav problkem. "Ukoliko se Inter i Bayern slože, te budem potreban Bayern, neće biti problem u povratku. Rado bi se vratio."

Na pitanje o situaciji nokaut faze Lige Prvaka između Intera i Bayerna - (23 Februar/15. Marta), on kaže: "To će bit jako teška utakmica. Bayern ima ono što je potrebno za osvajanje titule LP. Oni su jaki, te imau borbeni duh sve do konačnice."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar