nedjelja, 5. prosinca 2010.

Van Bommelov plan za titulu: 20 pobjeda!

Povratak Van Bommela, je donio puno diskusija. Prvi put nakon 3. oktobra je, nakon povrede, Van Bommel je bio u prvom timu Bavaraca protiv Schalkea. Van Bommel se vratio!

I odmah se oko njega diskutiralo. Agresivni kapiten Bayerna udario je Schalkeovog Schmitza laktom, 60 000 navijača Scahlkea na stadionu je tražilo crveni karton za Van Bommela, sudac nije ni prekršaj dosudio. "Za mene je to normalno brani sebe sa svojim tijelom." , rekao je Van Gaal.

Van Bommel je bio od te 40. minute prvi neprijatelj navijača Schalkea. Van Bommel je i Beckenbauera naljutio, ne zbog njegove akcije sa laktom već zbog njegovog ponašanja kada je Schalke postigao gol za 1-0. "Breno se okliznuo, Raul nekako proturio loptu, Jurado zabio, tu sam od Van Bommela očekivao više pomoći." , kritikovao je Beckenbauer te dodao: "Kao iskusan igrač, mora mlađima pomoći ali to nije učinio."

Ali povjerenje Van Bommel ima sigurno od trenera, iako je Timoschtschuk na centru u zadnje vrijeme igrao odlično, morao je da pusti Van Bommela na centru a on da pređe na poziciji stopera.

Kapiten ima sigurno mjesto u prvom timu, i on je jedini koji još priča o tituli: "Bit će teško, ali mi smo uvijek u stanju početi seriju pobjeda i tako uzeti titulu prvaka." , objasnio je Van Bommel. Bayern Prvak? Sada to teško da se može zamisliti ali Van Bommel se ne predaje! Njegov plan za titulu: ''Uvijek smo u stanju početi seriju pobjeda od 20 ili 15 utakmica."

Jedini problem serija od 20 pobjeda bi trajala do nove sezone... Ali Van Bommel ne zaklapa oči od neugodne realnosti.

Izvor vijesti - Preveo: Emil

Nema komentara:

Objavi komentar