srijeda, 8. prosinca 2010.

Schweinsteiger vjeruje da bi Fink mogao postati trener Bayerna

Bayernov veznjak Bastian Schweinsteiger posljednji je koji je dao pohvale na račun trenera Basela Thorstena Finka, te je naveo kako bi se bivši veznjak Bayerna mogao vratiti u taj tim, no ovaj put na ozbiljnije mjesto u timu, mjesto trenera.

"I kao igrač mnogo nas je učio o disciplini, pozicioniranju i taktici. Za sve je bilo jasno da će jednog dana postati trener. A tko zna, možda i trener svog bivšeg kluba, Bayerna." , rekao je 'Schweini'.

Time se Schweinsteiger pridružio Ottmaru Hitzfeldu koji je također pohvalio ovog odličnog trenera Basela. Trener Švicarskog nacionalnog tima također je rekao da je Fink budućnost Bayerna:

"Uvjeren sam da bi Thorsten bio jako dobar trener Bayerna. U Baselu je dokazao da se može nositi sa pritiskom.", rekao je Ottmar, bivši crener 'Crvenih'.

Bayern večeras dočekuje upravo Basel i Finka na Alianz Areni, a Švicarci se nadaju da će pobijediti i time prestići Romu, te se plasirati u osminu finala LP nakon 16 godina.

Izvor vijesti - Preveo: Nevzudin 

1 komentar:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da kontaktira Dr. Trust na WhatsApp: {+ 14432813404} ili putem e-pošte na {placeofsolution@yahoo.com} ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik se vraća jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam još jednom Dr. Trust.

    OdgovoriIzbriši