srijeda, 29. prosinca 2010.

Mogući transferi u Bayern?

Nagađanja o mogućim transferima u Bayern u zadnje vrijeme nisu stišavala. Ali, od Božića stanje je prilično mirno, možda čak i previše... Ipak možda se stvari uoči nove godine ponovno rasplamsaju - imena i stanje mogućeg događaja.

U nedjelju (2 januara), Bayernovi igrači će se u Munchenovoj luci ukrcati u (LH 2570) avion. Cilj ovoga puta je jednosedmična obuka u trening kampu u Dohi..

Za optimalnu integraciju, bilo bi idealno kada bi Bavari već uspjeli dovesti nekoga ranije. On bi već tad mogao da ide s ostatkom u pripremama na zimskoj pauzi.


Mogući Novogodišnji transferi?

Tu je par potencijalnih pojačanja koja bi već mogli pristizat u Bayerna:

Leighton Baines - Karl-Heinz Rummenigge je oduševljen Evertonovim lijevim bekom, te smatra da je snagom idealan za Bavarski tim: "On je jako dobar igrač, njegov stil me pomalo podsjeća na Bixente Lizarazua. Ima čvrstinu, brzinu, agresivnost, ima dobru tehniku prema napadu. Uvjereni smo da je idealan igrač za nas." Međutim: za 'Daily Mail' je izjavio da će se rasplet događaja znati prije Bozića. Ipak u srijedu je Njemački 'Bild' objavio kako je Bayern uvjerio igrača da promjeni sredinu, ali da postoji niz sumnji o promjeni klubova. U razgovoru s njim ispostavilo se kako Britancu nedostaje hrabrosti da se suoči s izezovom u nizozemstvu.


Domenico Criscito - Čak su i Talijani odbacili ponudu Bayerna: "Ostajem 100% u FC Genovi" , najavio je igrač - zapravo to je bila jasna poruka Bavarcima. Njegov predsjednik Enrico Preziosi je igrača zapravo stavio na transfer listu, ali ukoliko lijevi bek ne bude želio Bayerna, onda ga ni neće prisiljavati na to..


Luiz Gustavo - Brazilac koji je igrač 1899 Hoffenheima će kako preći u Bayern, samo je pitanje vremena. Vjerovatno će se to dogoditi n ljeto, kada će 23-godišnjak umjesto plavog obući crveni dres. Ipak kako prenosi Njemački list 'Bild', Bavarci ne odustaju, pokušavaju na sve načine da se domognu igrača već na zimskom prelaznom roku.


Benoît Trémoulinas - Franck Ribery je nedavno svom sunarodnjaku preporučio da njegov slijedeći klub bude Bayerna. Ali, igrač je ponovno to sve odbio i bacio u vodu. Kako se čini to može biti već rani kraj priće: kako prenosi 'TZ-online', Bavarci su na početku pokazivali interes za igrača. Trémoulinas je na sebe već bacio odgovornost, ali ne takvu da sam sebe suzdrži od potencijalnih interesa već na zimu.


Fábio Coentrão - U zadnje vrijeme Portualac izlazi iz tame kao mega-pojačanje na prelaznom roku? Igrač Benfice iz Lisabona koji je nastupio na prošlom SP je bio želja Bavaraca - ali on je jednostavno za njih bio preskup. Navodno sada je klub smanjio njegovu odštetu na 'samo' 20 miliona eura! Jedini nedostatak svega ovoga jeste taj da igrač u drugom djelu sezone neće moći nastupiti u Ligi Prvaka. Prema navodima iz 'nogomet-blog.net' Rummenigge polako posustaje od Bainesa i stvari polako okreće u smjeru odštete za Coentrã'a

Tu je navedemžno samo pet potencijalnih igrača s kojim Bayern pregovara. Tu su također i John Heitinga (FC Everton), Glen Johnson (FC Liverpool) čiji dolazak također ne treba tako lako otpisivati. Bavarci uvijek prirede iznenađenje i nagli interes za igrače. Ali ipak tu je još mogogo još toga. Naime: Martin Demichelis je već bivši igrač koji je otišao u Malagu, ali on nije jedini koji odlazi. Tu su špekulacije o mogućem odlascima Edson Braafheida u Galatasaray, Mark van Bommela u Wolfsburg ili u Englesku, Hamit Altintopa koji bi mogao preći u jedan od tri iznimno važna kluba u Istambulu, Miroslav Klose za kojeg je Talijanski Lazio pokazao interes i Diego Contento koji se nalazi u pregovorima.

Za sve navijače uz sve ovo jedina dobra stvar jeste ta da će ova zimska pauza biti jedna od najuzbudljivijih ikada dosad.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

3 komentara:

  1. Nema Edina Dzeke,,,ja mislim da je on najbitniji igrac i igrac na kojeg bavarski predsjednik treba dovest pod hitno jer bi s njim imali duplo vise izgleda za osvajanje sva 3 trofeja.....

    OdgovoriIzbriši
  2. ode dzeko za grad :D http://sportsport.ba/ino_fudbalp-49222.htm

    OdgovoriIzbriši
  3. heh...bolje da za ono 35 ili 40 miliona eura sto traze za njega nađemo i dovedemo dva il tri dobra štopera.. zar nije tako?

    OdgovoriIzbriši