srijeda, 29. prosinca 2010.

Coentrão opet tema prelaska u Bayern

Laut ausländischen Medien wieder ein Thema: Fabio Coentrão
José Bosingwa je previše sklon ozljedama, Leighton Baines ne želi Bayern, Taye Taiwo također ne želi a Domenico Criscito ovisi o svom klubu Genoai - potraga za lijevim ili desnim braničem kod Bayerna je jako teška. U portugalskim medijima, ponovo se pojavljuje stari poznanik: Fabio Coentrão...

Ljetos se je Bayern interesirao za Fabia Coentrãa, pratio ga je na Svjetskom prvenstvu čak je navodno Karl-Heinz Rummenigge otputovao u Portugal na pregovore sa Benficom o transferu. No na kraju sve je to bilo uzalud jer je Benfica za njega tražila čak 30 milijona eura a uprava Bayerna je odustala od transfera smatrajući da je to previše. U međuvremenu, čini se da Benfica popušta po pitanju cijene, izvijestio je list "Record", nešto malo prije Božića.

Ali, možda je već uslijedio rani kraj priče: Naime, on je već potpisao novi ugovor sa Benficom, međutim pored toga još uvijek u klauzoli stoji odšteta za igrača u vrijednosti od 30 milijona eura.

Prema sadašnjim izvješćima, "O Jogo-a" uprava Benfice već traži nasljednika za Coentrãa a vidi ga u PSG-ovom Tripyu Macondi. Ipak, taj transfer se planira na ljeto. No ova činjenica prema portugalskim medijima, ne spriječava Bayern da se počne boriti za njega već u januaru.

U kojoj mjeri je to istina, budućnost će pokazati. Činjenica je da, osim Njemačkiog rekordnog prvaka, za Coentrãa su prošlog ljeta pokazali interes: Inter Milan, Manchester United i mnogi drugi.

Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki

Nema komentara:

Objavi komentar