nedjelja, 21. studenoga 2010.

Ribery:''Suvise je malo!''

Njegovo ime Ribery je u Minhenu stojalo iza slova N to znaci NADA.
Francuz je trebao da briljira za Prvaka iz Minhena, njegova inteligencia igre da pravi razliku na odnosu ostatka Bundeslige, ali sada vlada razočaranje. Prvo je Ribery sjedio na klupi protiv Levekusena, a onda je ušao i nije mogao da igri stavi svoj natpis.


Ribery nije bio pojačanje u igri,tako je vidio i Beckenbauer: „Od njega očekujem više,naravno on se trudio, ali to je bilo malo“ rekao je Beckenbauer za Sky. Prije nekoliko dana se ispričavao zašto Van Gaal ne pušta Super Zvijezdu od početka utakmice. Poslije ove utakmice Bayerna protiv Leverkusena kaže


Ni sportski direktor Bayerna Nerlinger nije želio ništa komentirati o lijepoj igri Francuza. Za „Tz“ je rekao: „Ribery se trudio, bilo je teško za njega da se pronađe u nastavku utakmice kada je ušao. Nismo uspeli sanse da kreiramo u drugom poluvremenu.
„Van Gaal je ocjenio Riberiyovu igru kratko
:''Vidjeli smo da se trudio,ali bilo je to suvišno“.


Sta se dešava sa Francuzem? Ove nedjelje je rekao da želi da odigra odličnu sezonu.U „Tz“ - je Ribery pričao o Tituli Prvaka Njemačke, o napadu na Dortmund, a poslije je uslijedila Generalna kritika.
LouisVan Gaalu se nije svidilo kako je Ribery igrao na test utakmicu protiv Hachinga. Koliko toliko je jedan drugi dao malo nade, Thomas Muller zvijezda SP-a je mogla da igra od pocetka, i dobro je odigrao.

Muller: „Naravno nisam sam Leverkusenu nabio vrttoglavicu, ali imalo je tu i malo moje zasluge''.


Izvor vijesti - By: Emil

Nema komentara:

Objavi komentar