nedjelja, 7. studenoga 2010.

Nerlinger: "Bilo bi dobro da smo doveli napadača na prelaznom roku"

Mnogo se toga u zadnje vrijeme izdešavalo u ulici Säbener, uključujući i nekoliko izuzetnih iznenađenja. Naime, TZ.Online je izdokumentirao analizu FC Bayerna

Nakon oštre prepirke u kabini sa Rummeniggeom i Hoenessom zakazan je javni trening. Nekoliko stotina navijača je došlo s nadom da će pogledati trening svojih miljenika Bavaraca. Ali, u zadnji trenutak se stvorio problem, javni trening se morao zatvoriti u kratkom roku, što je naravno za pridošle navijače bilo jako gorko razočaranje!

Nakon toga u kabini na početku sjednice predviđalo se da će Bavarci dobiti kazneni trening, ali umjesto toga upravo su suprotno dobili. Igrači su imali izbor uživanja, ili odbojka, jaružanje zabava umjesto medicinskih mučenja. Uz sve to igrači su se smijali i šalili ne shvatavši realnost situacije. Lousi van Gaal ij poslije nagrađiva kao profesionalce koji sve drže zajedno pod koncen, umjesto da ih kažnjava zbog propusta koje su načinili.

U ligaškoj utakmici protiv M' Gladbacha Bavarci su odigrali jako loše. Naprotiv prvo poluvrijeme su odigrali solidno imali su prilika, pa čak i za rezultat od 4:1, ali nisu ništa iskoristili. Da bi već u drugom poluvremenu igrači Gladbacha stvari posložili kako treba i zadali jako velike muke u odbrani Bayerna.

Štoperi Danijel van Buyten i Martin Demichelis su opet prema riječima Van Gaala imali samo loš dan. U rezultato od 2:2 bili su u napadima u razmaku od 12. Metara, uvijek su otvarali situaciju sredine prolaznu. Prvo je Demichelis pogriješio u duelu sa Reusom, da bi Van Buyten zatim protiv De Camarga došao prekasno.

Vezni red: Bayern po običaji uvijek ima dobar posjed lopte, čak i više od 80% , ali ćemu to kad rezultat nepostoji. Ali povratkom Ribery'a koji se očekuje već u slijedećoj utakmici protiv Numberga gdje je situacija 'biti ili ne'. Ko bi mogao van? Altintop ili Kroos.

„Osjećam se jako dobro sa pruženim prilikama. Igram napadački, ali ne ide. Mislim da ćemo u skorije vrijeme napraviti uspon. Trener njegovim idejama i ja sa svojim igračkim sposobnostima možemo jako puno postići“ , izjavio je Altintop.

Međutim slično mišljenje drži i Kroos: „U zadnje vrijeme sam dosta napredovao, iz utakmice u utakmicu igramo bolje, ali nema rezultata, puno griješimo u odbrani. Jednostavno neželim napustiti svoje mjesto u prvih 11 tek tako.“

Napadači: Mario Gomez je iz utakmice u utakmicu sve bolji. On je jedini napadač Bayerna koji je u ovom trenutnku uspio dosegnuti vrhunac svojih sposobnosti.

„Bilo bi dobro da smo na prelaznom roku doveli nekog napadača da pomaže Gomezu. On je dobar, zaista to mislim, ali također mislim da nemože sve sam pohvatati i učiniti kako treba. Dobar primjer toga je utakmica protiv Gladbacha.“
By: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar