utorak, 30. studenoga 2010.

Džeko: "Učim talijanski jezik"

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač njemačkog bundesligaša Wolfsburga Edin Džeko ponovno je pokrenuo špekulacije oko svog mogućeg odlaska iz kluba u siječanjskom ili ljetnom prijelaznom roku izjavom kako je počeo učiti talijanski jezik.

Džeko se u posljednje vrijeme često dovodio u vezu sa Juventusom, ranije je i sam inzistirao na transferu u Milan, a sada je priznao kako se priprema za transfer učeći talijanski jezik.

"Učim talijanski. Trenutno znam samo nekoliko riječi, ali Barzagli, Diego i Kjaer me uče po neku rečenicu svaki dan." , rekao je Džeko.

Upitan da li bi razočaravajuća sezona Wolfsburga mogla ubrzati njegov odlazak, Dzeko je odgovorio: "Mogla bi. Ali iskreno, u ovom trenutku ne razmišljam o tome jer smo u jako teškoj situaciji u Wolfsburgu. Moramo se pokušati vratiti na pobjednički put ove godine jer smo nažalost ostvarili tek nekoliko pobjeda, a moj posao je pomoći momčadi da ponovno postane konkurentna."

"Puno je glasina oko moje budućnosti. U jednom trenutku se govorilo o Juventusu, pa onda o klubovima poput Manchester Citya i Bayerna. U ovom trenutku je prerano govoriti o tome što će se dogoditi sljedećeg ljeta, tako da ne mogu reći ništa više." , zaključio je Džeko.

Izvor vijesti - www.euronogomet.com

Nema komentara:

Objavi komentar