subota, 23. listopada 2010.

Nakon podjele bodova Karl-Heinz Rummenigge ljut na momčad

Robert Špehar: Dino još nije spreman za Bayern...
Nakon utakmice Hamburga i Bayerna i podjele bodova, šef Bayerna Karl-Heinz Rummenige se jako naljutio na svoj tim i konačnici rezultata.

„Ekipu Bayerna nikad nesmijete otpisat iz utrke za naslov, oni će se vratiti“ , to su bile riječi bivšeg trenera Bayerna Ottmar Hitzfelda.

Ali kako vrijeme teče sve je manje vremena za to.

„Vrijeme za nas više ne postoji, sad moramo krenuti pod svaku cijenu. Uvijeren sam da ćemo se vratiti na prvo mjesto“ , rekao je Philip Lahm.

Šef Bayerna mora biti jako zadovoljan rezultaom, bar su izvukli bod, ali ne sa dobrom igrom već po ko zna koji put ih je sreća obasjala.

„Dobro je, barem nismo izgubili što bi bilo tek pogubno. 12. Bodova iza lidera tabele je ništa, tek je 9 kolo Bundeslig, rano je još za konačne zaključke“ , rekao je Karl-Heinz Rummenige.

Ali utakmica protiv Cluja trebela je dati jasan dokaz da trebaju nešto popraviti, ali međutim to se nije dogodilo. Opet je bilo slično, sredina, odbrana vezni pa tako ukrug, možda čak i neki napad, ali ništa ozbiljnije što je Karl-Heinz Rummenigea jako razljutilo:

„Mora se puno toga promjeniti, treba biti više logike u planu igre. Mislio sam da su završili crni dani za Bayern, imali smo loše vrijeme, ali to nismo mogli dozvoliti i danas da se ponovi. Iako smo izvukli bod mislim da smo trenutno samo loša predplata generacije.“

„Na Bayernu je jako velik pritisak, oni nemogu normalno igrati niti odvijati tempo u smjeru kako oni to žele. Ali to se mora promjeniti, moraju malo više riskirati prema naprijed, jer ovakvim stavom igre neće daleko dogurat“ , dodao je Hitzfeld.

By: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar