srijeda, 29. rujna 2010.

Lucio se želi vratiti u Bundesligu

Bivši igrač Bayerna Lucio planira povratak u Bundesligu. On je zbog Louis van Gaala, morao napustiti Bayern, ali zbog toga poteza Lusio je zahvalan van Gaalu.

"Iz današnje perspektive, ja se njemu moram zahvaliti." , kazao je Lucio za Sport Bild o Louis van Gaalu. "S njegovom odlukom, ja sam, za razliku od njega, u prošloj sezoni osvojio Ligu prvaka. Ja sam mu dao sportski odgovor. No odgovor na pitanje zašto je on mene toliko ponizio, još uvijek ne znam."

Kada je Louis van Gaal preuzeo dužnost, Lucio je bio otpisan iz ekipe Bayerna. Zatim je prešao u Inter Milan, i sa njim osvojio Ligu prvaka pobjedivši baš Bayern. Sada se je usudio u intervjuu za Sport Bild gledati nazad na gorka sjećanja.

"Nakon pet godina provedenih u Bayernu rekao mi je on: "Ne trebam vas." Zbog toga puno se stvari je u meni slomilo.", rekao je Lucio, te dodao: "Osjećao sam se bespomoćno, jer sam iznenada bio izbačen iz svoga doma (misli na Bayern). Otpusti na onakav način nekoga je čak i pitanje poštovanja. Uprkos tome, ja poštujem van Gaalovu odluku."

Kod nizozemskog trenera Lucio sigurno neće igrati, pa samim tim povratak u Bayern  je nemoguć dok je van Gaal trener.

"Moja supruga i ja razgovarali o povratku u Bundesligu u narednim godinama. Moj ugovor s Interom istječe 2012. na moju 34.godinu."

Moguće je da se Lucio vrati u Bundesligu, pa možda i u Bayern nakon 2012.godine..

Lucio želi završiti karijeru u Brazilu, no dodaje: "Prije toga, želim igrati u Bundesligi što je sasvim moguće. To je i moj cilj."

by: samir-ko-saki

3 komentara:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da kontaktira Dr. Trust na WhatsApp: {+ 14432813404} ili putem e-pošte na {placeofsolution@yahoo.com} ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik se vraća jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam još jednom Dr. Trust.

    OdgovoriIzbriši
  2. Želim zahvaliti dr. Agbazaru iz AGBAZARA TEMPLE za vraćanje mog muža koji je napustio mene i djecu skoro 2 godine. nikad nisam učio da ću ga vratiti sve dok nisam vidio komentar na internetu o dr.agbazara i kontaktirao sam ga, nakon što sam slijedio sve upute koje mi je dao dr. Agbazara, moj suprug se vratio molivši za oproštaj u roku od 48 sati. Hvala liječniku vaša čarolija je stvarno sjajna. Za one od vas koji imaju problema u braku / vezi, trebate ga kontaktirati za pomoć putem ( agbazara@gmail.com ) ILI WhatsApp / call ( +2348104102662 ). I doživite to svoje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je svjedočanstvo mog života, moj ljubavnik je prekinuo sa mnom, znam da je moja krivnja što ga je natjerao da raskine sa mnom, kontaktiram dr. Lomija i objasnim što se dogodilo onda mi je pomogao da odradim neke molitve i moj ljubavnik mi se vratio moleći me da mu je žao što me još uvijek voli i danas smo ponovno zajedno i obećavam da nikada nećemo razgovarati s njim i danas smo oboje sretni, ako vam je također potrebna pomoć dr. Lomija da ga kontaktirate na liniji WhatsApp broja; +2349034287285 možete mu poslati e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com za pomoć.

    OdgovoriIzbriši