nedjelja, 27. veljače 2011.

Inter se oporavio od poraza protiv Bayerna

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 27. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je slavio na gostovanju kod Sampdorije 2-0 golovima Wesleyja Sneijdera i Samuela Eto'a...

Otvarajući gol zabio je nizozemski veznjak u 73. minuti iz slobodnog udarca s nekih 25 metara udaljenosti u lijevi donji kut vratara Gianluce Curcija koji se bacio, ali nije uspio doći do lopte. Sneijderu je to bio treći ovosezonski gol u Seriji A, a njime je trasirao svojoj momčadi put do 16. ovosezonske pobjede i skoka na drugo mjesto na ljestvici, ispred Napolija, uz samo dva boda zaostatka za vodećim Milanom. Točku na i postavio je u trećoj minuti sudačke nadoknade svojim 16. ovosezonskim golom Kamerunac Eto'o, kada je Sampdoria bacila sve karte u napad.

Inače, tijekom susreta Sampdoria je bila u najmanju ruku ravnopravan suparnik, a navijači domaćih mogu posebice žaliti za situacijom iz 43. minute kada je Andrea Poli savladao Julija Cesara, ali je njegov udarac zaustavila vratnica.

Posljednji susret 27. kola Serie A ujedno je i derbi, a u njemu će u ponedjeljak na San Siru snage odmjeriti Milan i Napoli.

Izvor vijesti - nogometni-magazin.com

Nema komentara:

Objavi komentar