utorak, 5. listopada 2010.

10 istina koje bole Bayern

10  Wahrheiten die Bayern wehtun
Nakon utakmice u ulasku u svlačionicu Bastian Schweinsteigera je iskazao sav svoj bijes zbog slabih rezultata. On je bacio na zid razmjenjeni dres Borussije Dortmund.

Nakon 0-2 poraza u Dortmundu Bayern u totalnoj krizi. U Bundesligi, Bayern je iz sedam utakmica osvojio samo osam bodova. To je jednostavno premalo!.

Bayern trga živce svojih navijača! Zašto je to tako?

BILD je objavio 10 istina o trenutnoj Bayernovoj krizi...

1. Najgori start ikad!
Bayern je bliže ispadanju iz lige nego osvajanju naslova. Od uvođenja pravila "3 boda" 1995.godine, nijedan tim nije postao prvak, a da je imao samo osam bodova nakon sedam utakmica. Beckenbauer: "Zaostatak se normalno ne može tako lako stići. "

2. Van Gaal čini taktičke pogreške!
Nerazumljivo je zaštp van Gaal često mijenja igrače na brojčanom poziciju. Ponekad Kroos, ponekad Müller, ponekad Klose, nedavno Schweini. Pogotovo je nerazumljivo jer tu poziciju Klose nikad nije igrao! Gomez je već ranije zaslužio prvu postavu u napadu. Osim toga, taktički pristup van Gaala je slab i na drugim pozizicijama.

3. Napad- nula!
Najmanje zabijenih golova u Bundesligi ima Bayern (2x Müller, van Buyten, Schweinsteiger, autogol Mainza). 457 minuta (uključujući i Ligu prvaka) napadač Bayerna nije zabio gol. Klose pokazuje svoje sposobnosti samo za Njemačku. Gomez je bolest. Olić je izgubio svoju eksplozivnost. Müller je svanuo kao zabavljač.

4. Obrana slaba!
Van Buyten puno griješio protiv Mainza i Basela. Demichelis je sramota! Prvo se je budnio što je na kupi, a onda kad je dobio priliku; bio je krivac za oba gola protiv Dortmunda. Braafheid, Pranjić i Contento nisu dorasli da igraju u Bayernu.

5. Bez Robbena i Ribery Bayern upola slabiji!
Robben je od početka ozljeđen, a Ribery više od četiri sedmice. Oni nisu zamjenjeni u smislu kreativnosti, driblinga i kvalitetnih šuteva.

6. Junaci Svjetskog prvenstva tenutno razočarali!
Nakon Svijetskog prvenstva samo Butt je bio u normalnoj formi. Müller, Lahm, Schweinsteiger i van Bommel u trenutnoj sezoni pokazali su premalo.

7. Slaba transfer politika!
Središnji branič i desni ili lijevi branič MORAO se dovesti! U prošloj sezoni najslabija karika Bayerna bila je obrana (46 primljenih pogodaka u Bundesligi i Ligi prvaka). Van Gaal je međutim zaključio da nije potrebno tošiti za nova pojačanja. Samo su se vratili neki igrači sa posudbe, od kojih je bio najzvučniji Toni Kroos. Nedavno Robben je za ZDF rekao: "Jedan, dva ili tri nova igrača bi bilo dobro dovesti."

8. Prekidi- ništa!
Puno udaraca iz kuta i puno slobodnih udaraca a rezultat je samo jedan gol.

9. Prevelika opravdanja!
Treneri i šefovi davali su igračima prevelika opravdanja, jer uvijek su navodili da je glavni razlog slabe igre umor od Svjetskog prvenstva. U svakom slučaju, od Dortmunda te priče moraju prestati.

10. Igra bez agresivnosti!
U momčadi i na terenu, prevladava tečaj milovanja. Bez agresivnosti! Samo na tablici fer igre (sedam žutih kartona) Bayern je broj 1.

by: samir-ko-saki

1 komentar: